Costaklinikalla on useimmiten hyllyssä influenssa- sekä jäykkäkouristusrokotteita (+kurkkumätä + hinkuyskä). Klinikalla ei ole mahdollisuutta varastoida muita rokotteita. Pääsääntöisesti potilas hankkii muut rokotteet itse apteekista ja tuo ne mukanaan Costaklinikalle pistettäväksi. Monesti rokotteen voi saada ilman reseptiä apteekista, mutta mikäli ette saa apteekista rokotetta ilman reseptiä, voimme tehdä teille reseptin 30€ hintaan.

Koronarokotuksia ei saa Costaklinikalta. Rokottamisen hoitaa julkinen terveydenhuolto. Koronarokotuksen Espanjassa saadakseen on ilmoittauduttava terveyskeskuksen potilaaksi ja esitettävä aikaisemmat rokotusmerkinnät LOTE numeroineen. Katso kirjoittamamme koronarokotus Espanjassa blogi nettisivuiltamme.

 

Rokotuspalkkio

 

Costaklinikan palkkio on yhden (1) rokotuksen osalta 35 eur ja kahden (2) rokotusten osalta 55 eur (20 min aika).  Nämä ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksesta: costaklinikka.com. Costaklinikan palkkio pitää sisällään neuvonnan ja ohjauksen, KANTA -merkinnän Suomeen ja rokotusseurannan.

Useamman rokotuksen osalta kysy erikseen ajanvarausta. Esim max 4 rokotusta (30min) maksaa 70 eur.

 

Rokotteiden hintoja

 

  • Influenssarokotuksen pakettihinta on 50 eur, joka pitää sisällään rokotuksen, rokotteen, rokoteohjauksen ja Kanta-merkinnän.
  • Jäykkäkouristusrokotteen (+kurkkukätä + hinkuyskä) pakettihinta on 84 eur, joka pitää sisällään rokotteen, rokotuksen, rokoteohjauksen ja Kanta-merkinnän.

 

Esimerkkejä apteekkihinnoista 2022. Huom, kaikkia rokotuksia ei aina ole saatavissa apteekeista tai ne voivat olla loppu:

Hepatiitti A (1 kpl)              45,27 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur. tarvitaan 2 rokotusta.

Lastenversio           23.42 eur

Hepatiitti A ja B (1 kpl)       70,25 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur. tarvitaan 3 rokotusta.

Lastenversio           46.83 eur

 

Hepatiitti B (1 kpl)              16,77 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur. tarvitaan 3 rokotusta.

Lastenversio           10.27 eur

 

Pneumokokki                     76,34 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur

 

Vyöruusu tehokas (1 kpl)   217,52 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur. tarvitaan 2 rokotusta

 

Vesirokko ( 1 kpl)               45,38 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur. 1-2 rokotusta

 

MPR ( 1kpl)                         17.83 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur

 

Kurkkum+jäykkäkou+hink  34.72 eur + costaklinikan rokotuspalkkio 35 eur

 

Lasten rokotukset

 

Rokotusohjelma on hieman erilainen Espanjassa Suomeen verrattuna. Rokotteiden kokonaishinta yksityisesti hankittuna voi nousta suureksi, kun vertailukohtana on Suomen ilmaiset rokotteet. Mahdollista on ilmoittautua Espanjassa paikallisen terveyskeskuksen asiakkaaksi EU sairaanhoitokortilla tai jos lapsi kuuluu Espanjan sosiaaliturvan piiriin (esim yli 3 kk oleskelu- residenssi tai muu syy ) ja saada rokotukset sieltä.

 

Esimerkkejä yksityisesti maksettavista rokotteista lasten rokotuksista:

 

Vauvojen 3 kk:n ja 5 kk:n rokotukset: 3 kpl/ikäryhmä. Rokotteiden apteekkihinta yht.n. 212 euroa + costaklinikan rokotuspalkkio 70 eur. Eroa on ns. viitosrokotteen suhteen. Espanjasta saa vain siis kuutosrokotteen, jossa mukana B-hepatiitti.

 

Costaklinikka lähettää reseptin tai tiedot rokotuksista apteekkia varten ajanvarauksen yhteydessä.