Puhelinpalvelu arkisin klo 9-14: +358 50 558 1199        📍 Avd. Nuestro Padre Jesus Cautivo 11, Los Boliches (junakatu)

✉️ Maksusitoumukset osoitteeseen: info@costaklinikka.com

Asioitko matkavakuutuksella? Pyydäthän vakuutusyhtiöltäsi maksusitoumuksen käynnille ennen vastaanottoa. Ohjeet ja lisätiedot.

Matkavakuutuspotilaat – Päivystys 24/7

Tulosta tämä ohje itsellesi sairaalassa asiointia varten.

Tarvitsetko akuuttia hoitoa tai lääkärin konsultaatiota ja et saanut sopivaa aikaa Costaklinikalta?

Costaklinikan aukioloaikojen ulkopuolella matkavakuutuksen omaavia potilaita palvelee yhteistyökumppanimme Vithas Xanit. Ohessa Vithas Xanitin keskeiset yhteystiedot sekä saapumis- ja toimintaohjeet.

Ota mukaasi: passi tai muu henkilöllisyystodistus ja matkavakuutuskortti tai muu todistus matkavakuutuksesta.

 

Vithas Xanit suomenkielinen ajanvaraus: +(34) 616 241 290

Vithas Xanit Hospital Ensiapu ja/tai Ambulanssilääkäri 24/7: +358 454 900 900

Suomalainen yhteyshenkilö Marita Ekman (Vithas Xanit) toimistoaikoina: +(34) 696 981 372

📍 Osoite: Vithas Xanit Benalmadena, avenida de los Argonautas, s/n, 29630 Benalmádena

HUOM –jos joudut sairaalahoitoon tai menet vastaanotolle Vithas Xanitissa, niin kerro siitä meille viestillä sekä hoidon aikana Vithaksen henkilökunnalle sairaalassa, että olet tullut Costaklinikan kautta. Tällöin tarvittaessa voimme saada Xanitilta hoitokertomuksen, mikäli tulet kontrollivastaanotolle Costaklinikalle tai pyydät meiltä palveluna merkinnän (lyhyen yhteenvedon) hoidosta Kanta-arkistoon tai haluat meidän tulkitsevan Xanitissa saamaasi hoitoa sinulle. Lähetä viesti numeroon +358505581199 tai sähköpostilla info@costaklinikka.com .

 

Katso toimintaohjeet

Kanta -merkintä ja Costaklinikan lääkärin tulkinta Xanit hoidosta

 

Mikäli menet lääkärin vastaanotolle tai saamaan muuta hoitoa Vithas Xanitiin, ilmoita siitä Costaklinikalle viestillä. Ilmoita myös Vithaksen henkilökunnalle ajanvarauksen tai ilmottautumisen yhteydessä, että olet tullut Costaklinikan kautta.

Tällöin tarvittaessa voimme saada Xanitilta hoitokertomuksesi, mikäli tulet kontrollivastaanotolle Costaklinikalle tai pyydät meiltä palveluna merkinnän (lyhyen yhteenvedon) hoidosta Kanta-arkistoon tai haluat meidän tulkitsevan Xanitissa saamaasi hoitoa sinulle.

1. Päivystyksellinen arvio (heti tai saman päivän aikana).

 

 1. Voi mennä suoraan ilman ajanvarausta.
 2. Voit myös pyytää Costaklinikkaa lähettämään etukäteistietoja asiastasi.
  1. Nimesi
  2. Vakuutusyhtiösi nimi
  3. Vaivan kuvaus
 3. URGENCIAS -ovi sairaalan päädyssä. (Katso kuva alla)
 4. Lasten ja aikuisten päivystys on päivystyksen tiloissa erikseen.
 5. Kirjoita nimesi ja henkilötunnuksesi lapulle sekä vakuutusyhtiösi nimi. Tämän voit antaa tullessasi vastaanottohenkilöstölle ilmoittautumisluukulle.
 6. Jos sinulla on matkavakuutusyhtiö, niin jos mahdollista, ole sinne yhteydessä etukäteen maksusitoumusta varten.

HUOM – Jos menet suoraan Vithas Xanit Benalmadena sairaalaan ja haluat mahdollisesti myöhemmin tulla kontrolliin Costaklinikalle (tai saada lisätietoja käynnistä) niin kerro sairaalassa tai ajanvarauksen yhteydessä, että olet Costaklinikan potilas (paciente de Clinica Finlandia Fuengirola, Costaklinikka). Tällöin tarvittaessa voimme saada Xanitilta hoitokertomuksen, mikäli tulet kontrollivastaanotolle Costaklinikalle tai pyydät meiltä palveluna merkinnän (lyhyen yhteenvedon) hoidosta Kanta-arkistoon tai haluat meidän tulkitsevan Xanitissa saamaasi hoitoa sinulle.

Mikäli haluat hoidosta Kanta-merkinnän tai suomalaisen lääkärin tulkinnan, ole yhteydessä Costaklinikkaan pikimmiten.

 

Saapuminen päivystykseen ja asiointi

 

Parhain tapa on mennä taksilla ja kertoa kuljettajalle ”Vithas Xanit Hospital Benalmadena” ja pyydä tarvittaessa kuitti esim. matkavakuutusta varten ”Recibo oficial”

Sairaalan osoite on: Vithas Xanit Benalmadena, avenida de los Argonautas, s/n, 29630 Benalmádena

Sairaalan vierestä löytyy myös apteekki.

2. Sovitut kiireettömät käynnit ja tutkimukset

 

 1. Mennään PÄÄOVISTA sisälle. (Katso kuva yllä ⇑)
 2. Taaimmainen vastaanottotiskin vasemalla puolella on pieni tiski, jossa sijaitsee kansainvälinen yksikkö (pieni punainen neliö yllä olevassa ohjekuvassa). Ilmoittaudu tähän.
 3. Anna heille lapulla nimesi, henkilötunnuksesi, vakuutusyhtiösi, vastaanoton ja tutkimuksen aika, vastaanottavan lääkärin nimi (jos tiedossa), tutkimuksen nimi.
 4. Mene paikan päälle n. 15-20 min ennen sovittua aikaa.

HUOM – Jos menet Vithas Xanit Benalmadena sairaalaan ja haluat mahdollisesti myöhemmin tulla kontrolliin Costaklinikalle (tai saada lisätietoja käynnistä) niin kerro sairaalassa tai ajanvarauksen yhteydessä, että olet Costaklinikan potilas (paciente de Clinica Finlandia Fuengirola, Costaklinikka). Tällöin tarvittaessa voimme saada Xanitilta hoitokertomuksen, mikäli tulet kontrollivastaanotolle Costaklinikalle tai pyydät meiltä palveluna merkinnän (lyhyen yhteenvedon) hoidosta Kanta-arkistoon tai haluat meidän tulkitsevan Xanitissa saamaasi hoitoa sinulle.

Mikäli haluat hoidosta Kanta-merkinnän tai suomalaisen lääkärin tulkinnan, ole yhteydessä Costaklinikkaan pikimmiten.

  Saapuminen  ja asiointi

   

  Parhain tapa on mennä taksilla ja kertoa kuljettajalle ”Vithas Xanit Hospital Benalmadena” ja pyydä tarvittaessa kuitti esim. matkavakuutusta varten ”Recibo oficial”

  Sairaalan osoite on: Vithas Xanit Benalmadena, avenida de los Argonautas, s/n, 29630 Benalmádena

  Parkkipaikkoja löytyy paljon lähialueelta, osa voi olla maksullisia, arkena ja ruuhka-aikana niistäkin on pulaa. Kadun varressa olevat paikat ovat ilmaisia (varmista tämä).

  Sairaalan vierestä löytyy myös apteekki.

  NIMESI, HENKILÖTUNNUS, VAKUUTUSYHTIÖ, VASTAANOTON TAI TUTKIMUKSEN VARATTU AIKA, LÄÄKÄRI