Kuva lääkäri Ilkka Saarelaisesta

Costaklinikan lääkärikokoonpano vahvistuu jälleen. Lääkäri Lisa Pelttari aloittaa lääkärin vastaanoton Costaklinikalla torstaina 22.9.

Pelttari on toiminut sisätautien ja kardiologian erikoislääkärinä 30 vuotta. Hän ottaa mielellään vastaan potilaita myös yleislääkärinä.

Katso vapaat ajat Lisan vastaanotolle täältä.

Ohessa hieman tietoa Lisasta ja hänen lääketieteellisestä kokemuksestaan:

Pelttari on valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1982. Sisätautien erikoislääkäri vuodesta 1986 lähtien. Kardiologian erikoislääkäri vuodesta 1997 lähtien. Lääketieteen tohtoriksi hän on väitellyt vuonna 1995.

Vuodesta 2016 alkaen hän on hankkinut erityisosaamista geriatristen ja senioripotilaiden (myös muistisairaat potilaat) kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Malagan lääkäriliittoon Lisa on liittynyt vuoden 2018 lopulla. Espanjan terveydenhuollossa Pelttari on toiminut vuodesta 2019 alkaen. Espanjassa hän on toiminut monisairaiden suomalaisten potilaiden tukena silloin, kun he ovat halunneet kuulla toisen mielipiteen heidän sairauksistaan ja niiden hoidosta.

Matkailulääketieteestä hänellä on 9 vuoden kokemus globaalilla tasolla.

Suomessa Pelttari on toiminut hyvin erilaisissa terveydenhuollon tehtävissä. Yliopistossa hän on toiminut apulaisopettajana, sekä opettanut erikoistuvia lääkäreitä yliopistosairaalassa sekä aluesairaaloissa. Suomen terveydenhuollon palvelujen kehittämistä hän on tehnyt 20 vuotta. Lisäksi hän on vastannut lukuisista terveydenhuollon kehittämisprojekteista.

Vapaa-ajallaan Lisa harrastaa kaikenlaista liikuntaa. Hän toimii myös joogaopettajana.

Lämpimästi tervetuloa Costaklinikan tiimiin Lisa!