Puhelinpalvelu arkisin klo 9-14: +358 50 558 1199        📍 Avd. Nuestro Padre Jesus Cautivo 11, Los Boliches (junakatu)

✉️ Maksusitoumukset osoitteeseen: info@costaklinikka.com

Asioitko matkavakuutuksella? Pyydäthän vakuutusyhtiöltäsi maksusitoumuksen käynnille ennen vastaanottoa. Ohjeet ja lisätiedot.

Suomiklinikalta saat koronatestit ja niihin liittyvät todistukset, esimerkiksi matkustamista ja koronapassia varten. Suosittelemme varaamaan ajan koronatestaukseen hyvissä ajoin nettiajanvarauksen kautta, mikäli tarvitset testiä esimerkiksi matkustamista varten ja matkustuspäivämäärät ovat jo tiedossa. Mikäli olet tulossa koronatestiin koronainfektioepäilyn takia, kirjoitathan siitä tiedon nettiajanvarauksen ”lisätieto” -kenttään. Ohessa lisätietoa testien hinnoittelusta ja testituloksien aikataulusta.

Suomen Rajavartiolaitos ei vaadi negatiivista koronatestiä Espanjasta Suomeen palaavilta Suomen kansalaisilta Hätäjarru -koronarajoituksien seurauksena. Lue lisää rajavartiolaitoksen sivuilta (2. otsikon alta).

Lentoyhtiöiden omat käytännöt ja vaatimukset lentokoneessa matkustamiselle voivat olla eriäviä valtioiden asettamista omista rajoituksista, ja jotkut lentoyhtiöt voivatkin vaatia negatiivista testitulosta matkustamista varten vaikka itse kohdemaa sitä ei vaatisi. Kannattaakin seurata oman lentoyhtiön tiedotusta asiasta aktiivisesti.

Suomen Valtioneuvosto kuitenkin suosittelee kaikille Suomeen saapuville ennakkotestin ottamista 48 tuntia ennen Suomeen saapumista sekä kotitestausta maahantulon jälkeen. Lue lisää valtioneuvosto sivuilta.

Antigeenitesti 50€ (sis. todistuksen). Testitulos 20 minuutissa.

Antigeenitestin tulokset saat odottaessa näytteenoton yhteydessä, noin 20 minuutissa. Annamme antigeenitestin tuloksesta mukaan todistuksen, jota voi tarvita joko matkustamista tai ravintoloihin/muihin tilaisuuksiin mennessä koronarajoituskäytännöistä riippuen. Jos et halua/tarvitse todistusta, antigeenitestin hinta ilman todistusta on 40€.

Antigeenitesti soveltuu parhaiten oireisten henkilöiden testaamiseen kun oireiden alkamisesta on enintään 5 päivää. Antigeenitestiä voidaan käyttää myös oireettomien testaamiseen esimerkiksi matkustusta varten.

Ajanvaraus antigeenitestiin nettiajanvarauksen kautta. Nettiajanvaraukseen pääset klikkaamalla alla olevaa nappia.

PCR -testi 110€ (sis. todistuksen). Testitulos alle vuorokaudessa.

PCR -testin tulokset saat alle vuorokaudessa näytteenotosta. Useimmiten tulokset saapuvat seuraavaksi aamuksi näytteenotosta. PCR -testin tulokset toimivat todistuksena, jota voi tarvita joko matkustamista varten tai ravintoloihin/muihin tilaisuuksiin mennessä koronarajoituskäytännöistä riippuen.

PCR -testi on herkempi tunnistamaan (vs. antigeenitesti) koronavirusinfektiota pidemmän aikaa oireiden alkamisesta tai altistumisesta.

Vain PCR -testillä todetusta ja sairastetusta koronainfektiosta voimme laittaa merkinnän Kanta -järjestelmään Koronapassia varten.

Ajanvaraus PCR -testiin nettiajanvarauksen kautta. Nettiajanvaraukseen pääset klikkaamalla alla olevaa nappia.

Ohjeita koronatestaukseen tuleville

Varaa aika testaukseen hyvissä ajoin nettiajanvarauksesta, jos tarvitset koronatestiä matkustamista / koronapassia varten.

Ota koronatestiin tullessasi mukaasi henkilöllisyystodistus (Passi, ajokortti tai henkilökortti).

Mikäli olet tulossa koronatestiin koronainfektio epäilyn tai altistumisen takia, ilmoitathan asiasta nettiajanvarauksen lisätietokentässä tai viestillä: info@costaklinikka.com .

Suomiklinikalla voit maksaa käyntisi pankki- tai luottokortilla, käteisellä tai vakuutusyhtiön myöntämällä maksusitoumuksella.