Costaklinikka (ent. Suomiklinikka.fi) on ollut kesän ja toimitilan remontin ajan suljettuna. Avaamme ovet asiakkaille syyskuun 5. päivä. Nettiajanvarauksemme on jo avoinna, ja sieltä voikin jo nyt tutkailla sopivia aikoja lääkärin vastaanotolle, mikäli tarvetta sattuu tulemaan. Nettiajanvaraukseen aikoja on avattu parille ensimmäiselle viikolle.

Toimitilaan tehdyn remontin yhteydessä klinikalle tehtiin kaksi uutta vastaanottohuonetta. Oheisesta videosta pääset tutustumaan uudistuneisiin toimitiloihimme Costaklinikan perustajan, Jan Wiklundin, johdolla.

Toimitilojen sisustaminen jatkuu tietenkin vielä pitkin syksyä, jolloin kaikki huonekalut ja tavarat löytävät oman paikkansa.

Costaklinikan palveluihin tulee lähitulevaisuudessa sisältymään myös erikoislääkäripalveluita. Aloittavista erikoislääkäreistä tiedotamme lähempänä, kun saamme lupa-asiat erikoisaloihin liittyen kuntoon. Liity alta uutiskirjeemme tilaajaksi, niin saat tiedot uusista palveluistamme ensimmäisten joukossa.

Alustavien suunnitelmien mukaan Costaklinikalla palvelujentarjonnan aloittaa syksyn ja talven mittaan useampi uusi yleislääkäri, gynekologi, ortopedi, keuhkolääkäri, kardiologi ja sisätautilääkäri.

Jatkossa meillä on myös valmiudet ottaa laboratorionäytteitä klinikallamme.